De meest recente acties

Bij Fietsen Stijn zijn er altijd wel leuke acties: een fiets in Kortrijk-Heule vindt u hier steeds aan de meest voordelige prijzen en condities! Van eerste kinderfiets tot de nieuwste modellen racefietsen en Pedelecs: bij Fietsen Stijn kunt u voor elke fase in uw leven terecht voor een goede, duurzame en veilige fiets! 

Een fiets voor elk moment

Bij Fietsen Stijn vindt u altijd wel een fiets die bij u past. Bent u nog op zoek naar de meest ideale uitvoering of wenst u een fiets te huren omdat de uwe buiten gebruik is? Kies dan voor de handige fietsenverhuurdienst. Ook hiervoor heeft Fietsen Stijn het hele jaar door interessante condities.

Black Friday actie

Krijg een korting van -20% op alle fietsen en accessoires met uitzondering van de 2019 modellen. Deze actie is geldig van 23 november tot en met 24 november. Onze winkel is vrijdag 23 november uitzonderlijk open tot 20u.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wenst u als eerste op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste actie voor uw fiets? Laat dan hier uw gegevens na en u ontvangt de nieuwsbrief van Fietsen Stijn in Kortrijk-Heule.