Elektrische fietsen voor meer comfort

Elektrische fietsen verhogen uw fietscomfort en bieden u de perfecte ondersteuning voor elke fietsrit. Of u nu uw elektrische fiets wilt gebruiken voor woon-werk verkeer, om de boodschappen te doen of om uw zondagse fietstoer wat makkelijker te laten verlopen… Fietsen Stijn in Kortrijk-Heule heeft voor u de perfecte elektrische fiets voorhanden.

Alle voordelen van een elektrische fiets

Bij Fietsen Stijn kunt u een uitgebreid assortiment vinden van de nieuwste elektrische fietsen. In Kortrijk-Heule heeft deze fietsspecialist een volledig uitgeruste fietsenwinkel, maar ook een eigen atelier voor de montage, het onderhoud en eventuele herstellingen van uw fiets.

Elektrische fietsen hebben niets dan voordelen: ze zijn comfortabel, milieuvriendelijk, zuinig en bieden u de gewenste trapondersteuning, net daar waar u het nodig acht. Omdat ze in verschillende uitvoeringen bestaan (stadfietsen, e-mountainbikes…) vindt u voor elk doeleinde wel een geschikte elektrische fiets.

Ruim assortiment Pedelecs

Fietsen Stijn heeft een zeer compleet gamma elektrische fietsen (ook wel Pedelecs genoemd: Pedal Electric Cycles). Maak uw keuze in de handige webshop voor fietsen, of spring gerust eens binnen indien u meer informatie of technische ondersteuning wenst! Ook voor het bepalen van de juiste framemaat en voor tal van handige fietsaccessoires en gadgets staat deze fietsspecialist voor u klaar!