Kwalitatief aanbod fietsen

Fietsen is en blijft razend populair: gezellig toeren op een stadsfiets, de bossen onveilig maken met een stevige mountainbike of uw eigen ronde van Vlaanderen rijden op uw nieuwe, indrukwekkende racefiets… met Fietsen Stijn vindt u altijd de beste fietsen voor de beste momenten!

Fietsen voor jong en oud

Fietsen Stijn heeft zowel voor jong als oud de beste fietsen. In Kortrijk-Heule kunt u terecht in de fietsenwinkel voor professioneel advies en het berekenen van de beste framemaat voor uw nieuwe fiets, maar u kunt ook heel eenvoudig uw nieuwe fiets online bestellen.

Fietsen voor recreatief gebruik, om uw verplaatsing naar het werk of de winkel te maken, om uw oogappel mee te leren fietsen… dankzij Fietsen Stijn is er voor elke fase in uw leven wel een geschikte fiets voorhanden.

Ruim assortiment, volledige uitrusting

Bij Fietsen Stijn in Kortrijk-Heule vindt u niet alleen een goede, veilige fiets: ook voor alle toebehoren en uw volledige fietsuitrusting kunt u bij deze fietsspecialist terecht. Een greep uit het assortiment:

  • moderne toerfietsen, crossfietsen, high-end mountainbikes…
  • kinderfietsen, fietshelmen en bescherming…
  • praktische fietsaccessoires en andere gadgets…

Onderhoud van A tot Z en herstellingen

Fietsen Stijn biedt u een complete service als het op fietsen aankomt: zowel voor de aankoop van een nieuwe fiets als voor het huren van een racefiets of mountainbike kunt u hier terecht. Bovendien kan deze fietsspecialist ook alle onderhoud en de nodige herstellingen voor uw favoriete fiets uitvoeren. Spring gerust eens binnen of neem contact op via het contactformulier indien u vragen heeft!