Overzicht van de allerbeste fietsmerken

Fietsen Stijn werkt samen met verschillende fietsmerken. In Kortrijk-Heule kunt u het volledige gamma fietsen van alle topfabrikanten bekijken, maar ook buiten de openingsuren van de fietswinkel in Kortrijk-Heule kunt u bij deze fietsspecialist terecht dankzij de handige webshop voor fietsen. Hier vindt u alvast een korte toelichting voor elk van de fietsmerken waar Fietsen Stijn mee samenwerkt.

https://www.batavus.be/

Batavus: van en voor de hele familie

Sinds 1904 is Batavus een gerenommeerd fietsmerk dat voor elke fase in uw leven wel een geschikte fiets heeft. Van kinderfietsen tot unieke stadsfietsen: op maat van uw manier van leven weet deze fietsenbouwer uw noden op vlak van fietsen feilloos in te vullen.
http://www.ckt-europe.com

CKT: oerdegelijk en een knap design

De topper uit de Taiwanese fietsindustrie voor het fabriceren van hoogwaardige, veilige frames uit koolstofvezel is zonder meer CKT. Een sterke reputatie, hoge betrouwbaarheid en uniek design zijn dé troeven waar deze fietsenbouwer maar al te graag mee uitpakt. CKT onderscheidt zich bovendien van andere fietsenbouwers door het gebruik van hoogwaardige koolstofvezel en de correcte plaatsing van elke koolstoflaag voor het bekomen van een hoogwaardig frame.
https://www.cube.eu/nl/cube-bikes

CUBE mountainbikes en andere fietsen

CUBE is een jonge, Duitse fietsfabrikant die inmiddels in meer dan 60 landen kwalitatieve fietsen levert. CUBE staat met name voor het gamma mountainbikes goed bekend, maar levert ook andere types fietsen van hoge kwaliteit.
http://granvillebikes.com

Granville: de nationale topper

Granville werd in het jaar 2000 volledig vernieuwd, maar kent zijn wortels in de fietsbranche al van in de jaren ’50 toen grootvader Frans Huygens begon met de bouw van fietskaders. Vandaag de dag staat Granville voor een groot commercieel succes dankzij de kwalitatieve fietslijn.
https://mkint.weebly.com

Fietsen van topcoureur Marcel Kint

Marcel Kint is een groot atleet in de geschiedenis. De meervoudig winnaar van de grootste wedstrijden in binnen- en buitenland startte na zijn fietscarrière met een fietswinkel en groothandel, die inmiddels in handen is van de 3de generatie gepassioneerde fietsenbouwers.
http://www.olympiacicli.it/en

Olympia: design en technologie

Fietsenmerk Olympia wordt gelauwerd voor het unieke fietsdesign en de geavanceerde technologie die zowel in de frames als in de accessoires haar weg vindt. Het merk wordt onder meer geflankeerd door de merken Frera en Scapin.
https://www.oxfordbikes.be

Belgische topkwaliteit van Oxford

Het Belgische fietsenlabel Oxford kende haar oorsprong in Sint-Niklaas en is tot de dag van vandaag marktleider onder de fietsmerken in België. De 3de generatie fietsenbouwers levert hoogkwalitatieve klassieke fietsen, trekkingfietsen en kinderfietsen en heeft ook een eigen groothandel voor alle soorten fietsonderdelen. Ook de gekende Zannata-racefietsen worden door deze Belgische onderneming behartigd, evenals de verdeling van Kuota-racefietsen voor de Benelux.
http://www.venturelli.be/home

Bijna 1 eeuw ervaring met Venturelli

Venturelli, geproduceerd door Bonaventure bvba in Hooglede, produceert al bijna een eeuw lang alle frames in eigen huis. De uitzonderlijke knowhow in combinatie met de perfecte geometrie zorgt voor een uniek aanbod comfortabele stadsfietsen, elektrische fietsen, sportfietsen en fitnessfietsen van hoog niveau. In de eigen lakkerij worden design, decors en kleuren op elkaar afgestemd tot uw droomfiets een feit is.

O²Feel

http://www.bickertonportables.co.uk

Oerdegelijke plooifietsen met een zeer knap Design.

Bianchi is met haar historisch Italiaans handelsmerk, een  performance-fietsbedrijf gekenmerkt door productgedreven technologie, Italiaans design en globale markt.
Bianchi gelooft dat de frame het hart is van de fiets en investeert continu in materiaaltechnologie met het doel om de beste fietsen in de wereld te produceren.