Mountainbikes voor beginners en professionals

Kies voor één van de mountainbikes van Fietsen Stijn in Kortrijk-Heule en verzeker uzelf van puur plezier wanneer u offroad trekt! Zoals het een goede mountainbike betaamt biedt hij u de perfecte grip, wendbaarheid en trapcomfort, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden! Fietsen Stijn weet wat voor u belangrijk is en stelde voor u een indrukwekkende collectie goede fietsen en betrouwbare mountainbikes in Kortrijk-Heule samen, waarin zowel de beginner als de echte professional zijn gading vindt.

Goede fietsen voor elke omgeving

De mountainbikes van tegenwoordig zijn niet alleen de uitverkoren fietsen om de bossen onveilig te maken, ze kunnen u ook perfect van dienst zijn in de stad en in de bergen. Van sportieve vakantie tot wekelijkse fietsrit, uw mountainbike voert u feilloos naar waar u moet zijn! Fietsen Stijn begeleidt u in het bepalen van de juiste framemaat, maar adviseert u ook over alle verschillende mogelijkheden.

Verkoop, verhuur en alle onderhoud

Bij Fietsen Stijn in Kortrijk-Heule zit u hoe dan ook goed wanneer u op zoek bent naar een echte fietsspecialist voor de aankoop van een nieuwe fiets. Maar ook voor het huren van een mountainbike kunt u hier terecht, evenals voor alle onderhoud en herstellingen aan uw eigen fiets!