Het beste gamma racefietsen

De ene racefiets is de andere niet: laat u daarom goed informeren door een echte specialist ter zake! Fietsen Stijn weet u uitstekend professioneel advies te verlenen wanneer u wenst over te gaan tot de aankoop van nieuwe racefietsen. In Kortrijk-Heule heeft deze fietsspecialist niet alleen een volledig uitgeruste fietsenwinkel, maar ook een eigen atelier voor de montage, het onderhoud en de herstellingen van uw racefiets.

Lange afstand en snelheid in één fiets

Racefietsen zijn speciaal ontworpen om op een comfortabele manier lange afstanden af te leggen, maar ook om hoge snelheden te kunnen behalen. Dankzij hun ergonomische en sportieve karakter bieden ze de perfecte ondersteuning voor jong en oud. Fietsen Stijn helpt u met veel plezier de juiste framemaat te bepalen en adviseert u indien gewenst ook over uw verdere uitrusting, fietsaccessoires en uitbreidingsmogelijkheden.

Alle modellen en types racefietsen

Fietsen Stijn in Kortrijk-Heule heeft voor elke racefietsliefhebber wel een goede fiets in de aanbieding. De meeste fietsen beschikken over een frame uit carbon of aluminium, een uitstekende 2x11 speed-schakeling, hoogwaardige schijfremmen en tal van andere specifieke onderdelen. Het aanbod racefietsen bij Fietsen Stijn bestaat uit onder meer:

  • Klassieke racefietsen
  • Aerodynamische racefietsen
  • Triathlonracefietsen
  • Cyclocrossfietsen