Stadsfietsen voor dames en heren

Fietsen Stijn heeft zowel voor dames als voor heren een mooi aanbod stadsfietsen. In Kortrijk-Heule kunt u in de fietsenwinkel terecht voor de aankoop van uw nieuwe stadsfiets, maar u kunt uw favoriete fiets ook buiten de openingsuren bestellen via de webshop voor fietsen! Voor welke fiets u ook kiest, Fietsen Stijn kan de volledige montage, onderhoud en eventuele herstellingen ervan voor u uitvoeren.

Eenvoudig en veelzijdige stadsfietsen

Bij Fietsen Stijn in Kortrijk-Heule bestaat het gamma stadsfietsen uit betrouwbare, veilige en functionele modellen die u perfect weten te brengen waar u moet zijn. De fietsen zijn stuk voor stuk uitgerust met kwalitatieve remmen, duurzame versnellingen en uitstekende banden zodat u in alle omstandigheden kunt rekenen op uw tweewieler. U kunt ze al dan niet verder laten uitrusten met tal van accessoires zodat ze u tot in de puntjes weten te ondersteunen tijdens uw verplaatsingen.

Perfecte fiets, uitstekend comfort

De stadsfietsen die Fietsen Stijn voor u in het assortiment heeft, zijn gemaakt met kwalitatieve materialen zodat u heel lang heel veel plezier kunt beleven aan uw nieuwe fiets. Onder meer aan volgende onderdelen wordt extra aandacht besteed:

  • een comfortabel zadel voor een goede zitpositie
  • naafschakelingen die een dagelijkse belasting perfect aankunnen
  • een degelijke bagagedrager voor al uw transport
  • verlichting, spatborden en een degelijke bel voor uw veiligheid